Σπαστές γκαραζόπορτες

Οι σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και προ του γκαράζ για στάθμευση.

γκαραζόπορτα οροφής

Ποικίλες δυνατότητες τοποθέτησης

Το σχήμα του δομικού ανοίγματος του γκαράζ δεν παίζει κανένα ρόλο. Είτε είναι τετράγωνο, τραπέζιο, καμπυλωτό ή ημικυκλικό τόξο. Η σπαστή γκαραζόπορτα Hormann ταιριάζει πάντα. Μεγαλύτερες διαστάσεις διέλευσης Χάρη στο μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης, η είσοδος και η έξοδος από το γκαράζ με το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο εύκολη. Ένα πλεονέκτημα αποφασιστικής σημασίας για τα μεγάλα ΙΧ, τα φορτηγάκια και τα οχήματα εκτός δρόμου.

Περιμετρική στεγανοποίηση

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hormann εξοπλίζονται και στις τέσσερις πλευρές με εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης, τα οποία προστατεύουν το γκαράζ από τον άνεμο και τη βροχή. Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου. Οι παλιές μονοκόμματες γκαραζόπορτες άφηναν συχνά πολύ στενά περιθώρια . Το πλάτος διέλευσης στις σπαστές γκαραζόπορτες αυξήθηκε ως και 14 cm, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά τους οδηγούς μεγάλων μοντέρνων επιβατικών κατά την είσοδο στο γκαράζ. Και στις τέσσερις πλευρές με λάστιχα στεγανοποίησης που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Γκαραζόπορτα hormann

Αποκτήστε αυτόματα μεγαλύτερη άνεση

Έχει σκοτεινιάσει και ο καιρός είναι άσχημος – εσείς μπαίνετε στο γκαράζ οδηγώντας, χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε για να ανοίξετε την πόρτα. Τη στιγμή αυτή νιώθετε σίγουροι πως η απόφαση για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια ήταν η σωστή. Αυτό και πολλά άλλα υπέρ, όπως ή αυτόματη ασφάλιση της γκαραζόπορτας, τα έχει όποιος έχει αποφασίσει υπέρ μιας γκαραζόπορτας Hormann η την γκαραζόπορτα της Rola Asfaleias. Οι αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες Hormann έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ “Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες” από την TUV. Εξαιρούνται οι γκαραζόπορτες με ανθρωποθυρίδα και οι γκαραζόπορτες με παράθυρα.

Καθησυχαστικά ασφαλής

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hormann με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες – οι απρόσκλητοι επισκέπτες βγαίνουν χαμένοι. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη. Το σύστημα αυτό λειτουργεί μηχανικά και επομένως λειτουργεί και χωρίς την τροφοδοσία ρεύματος.

Πιο γρήγορα στο γκαράζ

Η έως και 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος των μηχανισμών SupraMatic σε συνδυασμό με τις σπαστές γκαραζόπορτες Hormann, εξοικονομεί χρόνο και μειώνει την πιθανότητα ατυχήματος σε πολυσύχναστες οδούς. Συγκρίνετε την ταχύτητα ανοίγματος του μηχανισμού κίνησης SupraMatic με αυτήν των συμβατικών μηχανισμών κίνησης.

Άνετος χειρισμός

Για να μπορείτε να χειρίζεστε την σπαστή γκαραζόπορτα με αυτοματισμό κάθε στιγμή με ευκολία και άνεση, η Hormann σας προσφέρει το κατάλληλο φορητό ή σταθερό αξεσουάρ για όλες τις περιπτώσεις τοποθέτησης – από το μίνι τηλεχειριστήριο, το πληκτρολόγιο κωδικού και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ως τις ειδικές λύσεις, όπως η εφεδρική μπαταρία ανάγκης.

Άνεση και εμφάνιση, η επιλογή είναι δική σας

Μακρόχρονη προστασία για αντοχή σε όλους τους καιρούς χάρη στο γαλβανισμένο υλικό με το πανίσχυρο αστάρωμα πολυεστερικής βαφής πούδρας.

Τρία είδη πάνελ, μία ποιότητα

Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες Hormann διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες σας σε τρία είδη πάνελ. Οι γκαραζόπορτες LTE μονού τοιχώματος αποτελούν την πιο οικονομική λύση – είναι ιδανικές για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και έτσι δεν χρειάζονται θερμομόνωση.

Οι γκαραζόπορτες EPU διπλού τοιχώματος με την ικανοποιητική θερμομόνωση αποτελούν την λύση, όταν το γκαράζ σας είναι συνδεδεμένο με το σπίτι ή αν υπάρχει πρόσβαση στο σπίτι από το γκαράζ.

Οι γκαραζόπορτες LPU διπλού τοιχώματος προσφέρουν την καλύτερη δυνατή μόνωση. Ενδείκνυνται όταν χρησιμοποιείτε το γκαράζ π.χ. ως εργαστήριο ή θέλετε να μειώσετε το κόστος ενέργειας. Επίσης τα πάνελ πάχους 42 mm έχουν σαν αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερο θόρυβο κατά την κίνηση της πόρτας.

spastes gkarazoportes katalogos Hormann

Τρεις ελκυστικές επιφάνειες με πολλές χρωματικές επιλογές

Επιλέξτε μεταξύ των τριών ελκυστικών και ανθεκτικών στις αντίξοες καιρικές συνθήκες επιφανειών για χαλύβδινες πόρτες: Woodgrain, Silkgrain ή Micrograin. Οι επιφάνειες διαθέτουν άριστη αντισκωριακή προστασία, η βροχή κυλάει χωρίς να αφήνει ίχνη νερού και δεν λερώνονται από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες και οι αντίστοιχες πλαϊνές πόρτες της Hormann με επιφάνειες Woodgrain, Silkgrain και Micrograin είναι διαθέσιμες εργοστασιακά σε εξαιρετικά οικονομικό Traffic white, σε 15 χρώματα επιλογής της ίδιας τιμής, καθώς και σε περίπου 200 χρώματα RAL.

Έξι διακοσμητικές επιφάνειες για έναν αρμονικό σχεδιασμό πορτών

Η επιφάνεια Decograin διατίθεται με πέντε επιλογές ξύλου διακόσμησης: Light Oak, Golden Oak, Dark Oak, Night Oak, Rosewood και το κομψό Titan Metallic. Αυτή η διακοσμητική επιφάνεια σε σκούρο ανθρακί ταιριάζει απόλυτα με τις οικιακές πόρτες Hormann της απόχρωσης CH 703. Οι εσωτερικές πλευρές των πορτών είναι συνήθως γκριζόλευκο.

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της γκαραζόπορτας. Προσφέρουν ασφάλεια, θερμοηχομόνωση και αθόρυβη λειτουργία. Πολύ εύκολη χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Διατίθεται σε τέσσερα σχέδια:

ταμπλαδωτό
ραμποτέ με τρεις ρίγες
ραμποτέ με μία ρίγα
flat ή ίσιο πάνελ

Κατασκευάζονται από πάνελ γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας πάχους 40mm με μόνωση πολυουρεθάνης και διαθέτουν σύστημα αποφυγής τραυματισμού δακτύλων ή άλλων σημείων. Επιλογή χρώματος σε όλες τις αποχρώσεις RAL. Δυνατότητα τοποθέτησης σε γκαράζ αυτοκινήτων σπιτιών, αποθηκευτικούς χώρους, και γκαράζ πολλαπλών θέσεων. Ασφαλίζουν το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν φεγγίτες για φωτισμό και περσίδες για εξαερισμό. Είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σύγχρονο στυλ
Ανώτερη ποιότητα κατασκευής
Θερμομόνωση – Ηχομόνωση
Αθόρυβη λειτουργία
Ασφάλεια – σιγουριά
Ασφαλής λειτουργία κατά των ατυχημάτων
Ελκυστικά σχέδια και χρώματα